Heb jij een dakdekkersbedrijf en wil jij meer dakdekker leads zonder deze te delen met concurrenten?

Of levert jouw huidige marketing bureau geen goede resultaten...

Laat je bedrijf groeien

Laat je dakdekkersbedrijf groeien met consistente en voorspelbare online marketing waardoor je dagelijks nieuwe offertes gaat ontvangen!

Word gevonden

Dankzij onze technieken ga je online marketing voor je eigen bedrijf opzetten waardoor potentiële klanten jou gaan vinden!

Zekerheid van werk

Dankzij onze methodes ontvang jij unieke en warme offerte aanvragen waardoor je makkelijker nieuwe klussen kan aannemen!

❌ Wij zijn GEEN lead platform maar een marketing bureau speciaal voor dakdekkers!

In tegenstelling tot lead platformen zijn de offerte aanvragen nu wel alleen van jou!


Bij lead platformen worden de offerte aanvragen gedeeld met 4 tot 10 andere bedrijven. Waardoor het voor jou als dakdekker alleen maar moeilijker wordt om klussen binnen te halen... Herkenbaar?

Wat zeggen andere bedrijven over onze samenwerking?

30 offertes per maand met een laag marketing budget

“Ik heb Frenzo mijn website laten vernieuwen en ook beheert hij mijn online marketing sinds de oprichting van mijn bedrijf! Ik heb elke maand gemiddeld 30 offerte aanvragen met een relatief laag marketing budget!”
Wim van Gulik

Huisschilder.nu

Van 2 klussen naar 25 klussen per maand!
“Sinds onze samenwerking met Frenzo zijn we van 2 klusjes per maand naar 25 klussen per maand door gegroeid! Hiervoor gebruiken we Google advertenties. De resultaten zijn super ons bedrijf groeit nog steeds met de dag! ”
Jordy & Niels Baars 

BaarsDakwerken.nl

Er komen dagelijks nieuwe aanvragen
“Voorheen zat ik bij een marketing bureau die weinig tot geen resultaat leverde! Sinds mijn samenwerking met Frenzo is mijn bedrijf enorm vooruit gegaan! Er komen dagelijks nieuwe aanvragen binnen, ik ben elke dag aan het werk en mijn planning raakt ook steeds voller!”
Wim Bok

Secuurwoningonderhoud.nl

Wil jij elke maand 40 (of meer) unieke en warme offerte aanvragen ontvangen voor jouw dakdekkersbedrijf?

Zonder dat je deze offerte aanvragen hoeft te delen met jouw concurrentie!

De 3 fases waarmee we dakdekkersbedrijven helpen groeien!

Fase 1# Lancering Marketing 

In de eerste fase gaan we jouw online marketing kanalen opzetten en inrichten om vrijwel in de eerste week nog offerte aanvragen te genereren!

Fase 2# Marketing Optimalisatie

In fase 2 gaan we de data optimaliseren om de resultaten te verbeteren om op deze manier meer rendement uit jouw marketing budget te halen!

Fase 3# Opschalen van jouw campagnes

In fase 3 hebben we voldoende informatie om de campagnes (in overleg met jou) op te schalen waardoor je exponentieel meer offerte aanvragen kan gaan verwachten!

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de kosten van dakdekker leads?

Laten we voorop stellen dat wij geen lead platform zijn en dus ook geen leads los verkopen. Wij zijn een online marketing bureau dat uit naam van jouw bedrijf de complete online marketing voor jou gaat overnemen om unieke en warme offerte aanvragen te genereren. Het is lastig om vooraf een prijs te vermelden omdat wij eerst kijken naar de behoeftes en benodigdheden van een bedrijf waarna wij met een passend voorstel kunnen komen!

Binnen hoe snel kan je resultaat verwachten?

Wij zien dat er na gemiddeld binnen 14 tot 30 dagen resultaten binnenkomen, waarna wij kunnen starten aan de optimalisatie en het opschaal proces!


Hoe ga jij meer klanten voor jouw dakdekkersbedrijf binnenhalen?

Wij werken met bewezen marketing technieken die we ook voor andere bouw- en klusbedrijven succesvol toepassen. Ons doel is om minimaal 40 offerte aanvragen per maand voor jou te genereren met onze strategie. Hoe we dit doen, werkt in de 3 fases die we hierboven hebben beschreven!


Wat is onze garantie voor dakdekkersbedrijven?

Ontvang jij geen offerte aanvragen dan ontvang jij 100% van jouw investering van ons terug! Hiermee willen we het risico voor jou wegnemen, omdat wij er zo zeker van zijn dat onze strategie werkt. Deze strategie hebben we al met succes voor honderden andere ondernemers mogen opzetten

Wil jij ontdekken hoe wij jouw dakdekkersbedrijf kunnen laten groeien met voorspelbare en consistente marketing technieken?

Zonder dat je deze offerte aanvragen hoeft te delen met jouw concurrentie!