Maak jij minder dan €10.000 omzet per maand met jouw bedrijf en ben jij een startende ondernemer wie snel wilt groeien ZONDER een duur online marketing bureau hiervoor elke maand te moeten betalen...

Heb jij offerte aanvragen nodig om meer klanten binnen te halen?  (ONGEACHT in welke branche jij werkt)

Je bent zojuist begonnen met je eigen onderneming.. Nu heb je dus klanten nodig!

Super vet! Ik kan me voorstellen dat je nu uit kijkt naar een winstgevende toekomst waarbij de klanten komen aanwaaien.. Helaas gaat het niet zo makkelijk... Als jij niet gezien wordt door potentiële klanten gaan er ook niet automatisch klant aanmeldingen binnen komen.


Ik weet het als geen ander! Al ruim 7 jaar run ik meerdere online ondernemingen waarbij ik dacht een goed product of een goede dienst verkoopt zich zelf wel. Maar niets is minder waar...


Je kan het uitproberen en vervolgens maanden tot jaren wachten op een paar belletjes.. Het eigenlijk aan zijn lot over laten. Of je kan wel echt actie ondernemen! Het heft in eigen handen nemen!


Ik kan me voorstellen dat je liever voor het tweede kiest vooral omdat je net bent gestart met je eigen bedrijf omdat je ook verandering wilt zien in jouw persoonlijke leven! 


En je weet ongetwijfeld hoe het gezegde luidt. Verandering begint bij jezelf!

Mijn naam is Frenzo Brouwer

Al ruim 7 jaar help ik andere ondernemers door er voor te zorgen dat zij klanten krijgen! In het afgelopen jaar hebben we voor duizenden euro's aan marketing budget mogen spenderen waardoor er voor miljoenen aan omzet is terug gekomen! Hierom durf ik te zeggen dat ik de "code hebt gekraakt" wat betreft het aantrekken van nieuwe klanten voor bedrijven! Ongeacht in welke branche jij zit! 


Maar goed! We zijn hier niet voor mij, maar voor jou!

De meest praktische training om jouw bedrijf te laten overstromen met warme offerte aanvragen! Dit is wat er nodig is om jouw bedrijf te laten groeien:

Plug and play Conversie Pagina's

Wij hebben we een "high converting" landingspagina gemaakt welke minimaal 15 - 30% van al het verkeer converteert! Het is een kwestie van uploaden en je bent ready 2 go! Wij hebben alle technische en moeilijke aspecten al gedaan! Je hoeft alleen nog maar jouw gepersonaliseerde teksten toe te voegen!

null

Winstgevende Copywriting Formule

Een goede conversie pagina bevat goede gepersonaliseerde teksten welke de bezoeker ook echt mee neemt in het verhaal. Dit is belangrijk om de persoon uit eindelijk aan te zetten tot actie! Waardoor het resultaat uit de conversie pagina's veel groter wordt! Hiervoor hebben we een kant en klaar "copy paste" scripts gemaakt waar in je alleen de lege input velden hoeft in te vullen en vervolgens heb je een zogenoemde "7 Figure Copywriting Script"!


Automatisch Klanten Opwarmen

Vervolgens ga je veel klant aanmeldingen krijgen! Klanten binding en relatie beheer met je klanten is een van de belangrijkste aspecten om high ticket producten of diensten te verkopen! Hiervoor hebben we een automatisch systeem gebouwd welke er voor zorgt dat een potentiële klant staat te springen om jouw diensten of producten VOORDAT jij ze überhaupt hebt gesproken! Dit doen we door ze vooraf kwaliteit volle email's te sturen waardoor de persoon NOG MEER geïnteresseerd wordt in jouw diensten!

null

Bewezen Advertentie Template's

Het is belangrijk om altijd zichtbaar te zijn bij potentiële klanten! Omdat we vooraf het hele fundament goed hebben gezet is het nu een kwestie van advertenties lanceren! Om zoveel mogelijk mensen naar de conversie pagina's te sturen! Hiervoor hebben wij een advertentie "copy paste" formule ontwikkeld waarbij je enkel de lege velden hoeft in te vullen waarna je een hoog converterende advertentie tekst krijgt!!


Laat die klanten vervolgens maar binnen komen!

Dit zijn de 4 cruciale onderdelen die er voor zorgen dat er bij jouw bedrijf dagelijks nieuwe offerte aanvragen binnen komen!

null

Naast dit alles...

Heb ik voor elk onderdeel uitgebreide uitleg video's gemaakt, waarin ik elke stap, in losse videos, aan je laat zien hoe je dit op de juiste manier opzet! Het is letterlijk zo simpel als: een video kijken, uitvoeren en door na de volgende!


Dit is DE manier welke er voor gaat zorgen dat jij elke dag unieke en warme offerte aanvragen voor jouw bedrijf gaat binnen halen!

De investering

€ 4000,-
€ 1000,- (Excl. 21% BTW)

Offerte Afspraken Systeem - Lifetime access

Het complete Offerte Afspraken Systeem waarmee jij gegarandeerd meer klanten voor jouw bedrijf gaat aantrekken!
 • Volledige online video cursus (6 modules)
 • Plug and play: Hoog converterende landingspagina's
 • Plug and play: Copywriting Formule
 • Plug and play: Klanten opwarm systeem
 • Plug and play: Advertentie templates
 • Inclusief Netwerk Community
 • BONUS: Van offerte naar klant Masterclass

Inclusief Kick-Off Call met Frenzo

Ik begrijp als geen ander dat elk bedrijf een unieke plan van aanpak nodig heeft. Hierom geven we bij het aanschaffen van het programma een LIVE kickoff call via ZOOM waarmee we in ongeveer 60 minuten een hele game plan voor jouw bedrijf gaan uittekenen inclusief de benodigde begeleiding! 


Van een onbekend bedrijf naar een gevreesde concurrent!

Na het succesvol afronden van het Offerte Afspraken Systeem training programma:

  • Komen er dagelijks offerte aanvragen bij jou binnen!
  • Bespaar je veel geld uit door het zelf te doen in plaats van een duur marketing bureau in te schakelen!
  • Nooit meer geen zorgen of er wel voldoende klanten zijn!
  • Worden je concurrenten bang omdat je het gaat overnemen!
  • Kan jij makkelijker deals sluiten omdat je unieke en warme offerte aanvragen ontvangt!
  • Weet jij eenvoudig hoe je op korte termijn jouw bedrijf laat groeien!
  • Heb je een netwerk waar je terecht kan voor vragen over jouw bedrijf!
  • Bouw je sneller cashflow op om bijvoorbeeld te herinvesteren!

  Deze bedrijven gingen je al voor!

  30 offertes per maand met een laag marketing budget

  “Ik heb Frenzo mijn website laten vernieuwen en ook beheert hij mijn online marketing sinds de oprichting van mijn bedrijf! Ik heb elke maand gemiddeld 30 offerte aanvragen met een relatief laag marketing budget!”
  Wim van Gulik

  Huisschilder.nu

  Van 2 klussen naar 25 klussen per maand!
  “Sinds onze samenwerking met Frenzo zijn we van 2 klusjes per maand naar 25 klussen per maand door gegroeid! Hiervoor gebruiken we Google advertenties. De resultaten zijn super ons bedrijf groeit nog steeds met de dag! ”
  Jordy & Niels Baars 

  BaarsDakwerken.nl

  Er komen dagelijks nieuwe aanvragen
  “Voorheen zat ik bij een marketing bureau die weinig tot geen resultaat leverde! Sinds mijn samenwerking met Frenzo is mijn bedrijf enorm vooruit gegaan! Er komen dagelijks nieuwe aanvragen binnen, ik ben elke dag aan het werk en mijn planning raakt ook steeds voller!”
  Wim Bok

  Secuurwoningonderhoud.nl

  Veelgestelde vragen

  Ik ben hier niet technisch genoeg voor, wat nu?

  Elk onderdeel heb ik opgenomen in makkelijk uit te voeren stappen. Bovendien heb ik mijn scherm opgenomen waarin ik het eerst vooraf voor doe, zodat je daarna precies weet hoe jij dit voor jezelf kan doen. Precies na doen wat ik doe en wat je ziet op de video's. Makkelijker als dit kan het niet :-D

  Hoeveel budget heb ik naast deze investering nog nodig?

  Aan software besteden we +/- €150 en adverteren kan al vanaf €200 ik persoonlijk zou starten met een marketing budget van ongeveer €500 - €2000 euro per maand afhankelijk van wat jouw budget precies is!

  Welke garanties heb ik?

  Omdat het een online product is waarbij het afhangt van de inzet en tijd die jij er zelf in stopt kan ik geen garantie geven! Het zou te mooi om waar te zijn als ik je hier koeien met gouden bergen beloof! Dit programma vraagt inzet van jouw kant! Ik weet, net als mijn klanten, dat wanneer je elke stap zorgvuldig uitvoert jij hier gegarandeerd meer klanten uit gaat halen! Zo niet help ik je persoonlijk verder tot dat er wel klanten binnen komen!

  Binnen hoe snel zie ik resultaat

  Gemiddeld gezien kan je naar 3 tot 8 weken al resultaat zien waarbij de eerste klanten al binnen komen! Dit is natuurlijk ook afhankelijk van hoeveel tijd en moeite jij er in stopt om alles uit te voeren! Wij geven je alle kennis, tools, templates en scripts welke in honderden verschillende branches hebben bewezen dat ze werken!

  Zit ik vast aan een maand abonnement?

  Nee, dit aanbod is een eenmalige investering! Wel kan je er voor kiezen om onze masterclass in delen te betalen. 

  De vraag is ook niet OF je wel meer klanten gaat krijgen maar wanneer jij er klaar voor bent!

  Twijfel je over deze investering?

  1. Investeer jij liever €1000,- in Crypto / Forex / Aandelen waar je zelf niet in de hand hebt wat de markt doet...
  2. Investeer jij liever €1000,- aan feesten en uitgaan waar je nooit niks meer van terug ziet...
  3. Investeer jij liever €1000,- in (designer) kleding om er mooi bij te lopen waarvan het vroeg of laat toch niet meer past...

  • OF investeer je liever €1000,- in je bedrijf wetende dat het je klanten gaat opleveren. Zoveel klanten dat de ROI (Return on investment) zo ondenkbaar hoog is! 


  Maak de som zelf maar eens. 


  Als jij BIJVOORBEELD gemiddeld €200,- per klant verdiend. En jij elke maand 40 klanten.. Wacht om het makkelijk te maken pakken we de helft, als jij elke maand 20 klanten uit deze training haalt, wat MAKKELIJK mogelijk is! 20 klanten x €200,- = €4000,- omzet elke maand. Na 12 maanden heb je €48.000,- WINST gedraaid. Voor een investering van €1000,-... Begrijp goed dat JIJZELF de investering 48x zoveel hebt terug verdiend!


  Stel je verhoogt je prijs na 12 maanden en je klantwaarde is opeens €300,- x 20 = €6000 per maand x 12 = €72.000 per jaar Tel hier de jaaromzet van het jaar ervoor bij zit je op de €120.000 omzet. Jouw investering is 120x zoveel waard geworden! En dit is slechts op een voorbeeld van een naar mijn mening een lage klantwaarde van €200 - €300!

  Naast het feit dat je deze investering er makkelijk uit gaat halen heb je het ook nog eens zelf in de hand! Je kan er voor kiezen om je geld elke keer dom uit te geven aan uitgaan, feesten, kleding, be my guest, waarschijnlijk zijn we dan toch geen goede match omdat ik liever met gemotiveerde ondernemers werk.


  Ondernemers wie er liever voor kiezen om een periode hard te grinden! Waarna ze dan pas de leuke dingen kunnen doen!